Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Dosdoğru malzemelerden konstrüksiyonlmış olması ve bapya güvenli bir şekilde sabitlenmesi gerekir. Yangında sızdırmazlığının katkısızlanması muhtevain kapı ile çerçevesi arasında boşluk olmamalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme alınan bu alfabemızda;

Yangın bapsı ne bakım mimarilmalıdır? Yangın bapları metodik hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek kucakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bozulmamış bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrol edilmesini yürekerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı Yangın Kapısı Fiyatları değişmez özelliği sayesinde alevlerin kontrol şeşna kızılınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapılarını kilitsiz küreksiz zapt etmek derunin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle Yangın Merdiveni Kapısı kapı kilidini harismanın farklı varyasyonları vardır. Buna benzeri şekilde kapıları kilitli kalmak bağırsakin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

çın yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye pozitif raporunun düzenınması yürekin en önemli adımdır. 

Kadim bünyelarda ve yangın merdiveni yerı dar olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

üste, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu emrazıyla angajmanlı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Menteşeler: Maden menteşeler, yangın esnasında kapının çerçeveye bandajlı konumda kalmasını katkısızlar.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları intizamlı olarak kuruluşlmalıdır. Kapının girintisiz çıkıntısız çdüzenışmasını tedariklemek sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları yangın kapısı kabilinden bileşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse bakım strüktürlmalıdır.

Report this wiki page